bread-new
5 voordelen van een schuifpui
 • Home Blog 5 voordelen van een schuifpui
voordelen-schuifpui-od061y024pu7tegfvqvfvs8fwypta4ywi771oo4udc 29 aug 2019

5 voordelen van een schuifpui

De vakantie ligt weer achter ons. Nu is het de kunst om het ontspannen vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Gelukkig kunnen we de komende weken nog vaak buiten eten en dat komt een relaxt gevoel absoluut ten goede.

 

Ster Kozijn heeft veel vraag naar schuifpuien. Logisch, want u kunt er het hele jaar door alle kanten mee op. ’s Zomers verbindt u met een schuifpui uw woning met de tuin en in de winter bekijkt u vanuit uw warme stoel de blaadjes of de sneeuw in uw tuin. In het voorjaar en najaar schuift u de pui deels open zodat u een fris briesje binnenlaat of kunt genieten van het vogelgezang buiten.

Screenline® in schuifpui

 

Ook zonder tuin, is een schuifpui op z’n plaats. U trekt in een appartement eenvoudig uw balkon bij uw woning. Desnoods met zonwerend glas. Over wapperende gordijnen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij adviseren u bij een schuifpui Screenline® tússen het isolatieglas. Hierdoor blijft uw raamdecoratie heel, schoon en droog.

Schuifpui nooit meer schilderen

 

Voor onze kunststof schuifpui kiest u zelf de kleur van de kozijnen. Het grote voordeel is dat u de schuifpui na plaatsing nooit meer hoeft te schilderen. Dit maakt onze pui behalve isolerend en inbraakwerend dus ook onderhoudsarm.

5 voordelen van een schuifpui

  • U kiest uit een schuifpui met 2, 3 of 4 delen. Het schuifdeel bepaalt u zelf
  • U haalt een grote hoeveelheid licht binnen, waardoor uw woonkamer groter lijkt
  • Met een schuifpui creëert u een drempelloze overgang van binnen naar buiten. U verlengt als het ware uw woning
  • Een schuifpui heeft een luxe uitstraling, uw woningwaarde stijgt
  • Een schuifpui neemt in tegenstelling tot openslaande tuindeuren geen ruimte in de tuin in

Meer informatie over onze schuifpuien

 

Ster Kozijn laat u graag de verschillen tussen een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui zien in de showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. En mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van onze schuifpuien, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws