Voordeur

Voordeur

Sterkozijn biedt u aan scala een standaard voordeuren aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Creëer zelf uw voordeur

Uw voordeur is uw visitekaartje. Het is het eerste wat bezoekers zien als ze bij u op bezoek komen. Daarom vinden we het belangrijk dat u (naast de standaard voordeuren) uw voordeur volledig naar eigen wens kunt samenstellen. U kiest uit honderden glassoorten, sierpanelen, ornamenten en beslag.

Isolerende kunststof voordeur

Een houten voordeur krimpt en zet uit bij temperatuurwisselingen. Een kunststof voordeur is hier niet gevoelig voor. Deze sluit vanaf dag 1 nog net zo hermetisch als na 30 jaar. Belangrijk, want als er tocht door de voordeur komt, voelt u dat direct door de hele woning. Om nog maar te zwijgen over de warmte van binnen die via de kieren weglekt naar buiten. U stookt toch niet voor de mussen?

Veilige kunststof voordeuren

Behalve dat onze voordeuren sterk isoleren, zijn ze ook inbraakwerend. Alle onze deuren zijn standaard voorzien van SKG***-deurbeslag. Volledig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dus ook dat u beschermd bent tegen de inbraakmethode ‘kerntrekken’ waarbij inbrekers het cilinder uit uw slot trekken. Een kunststof voordeur van Ster Kozijn uit Oldenzaal beschermt u optimaal tegen inbrekers.

Kunststof onderdorpel

Naast een hardstenen dorpel hebben we ook een unieke Hollandse dorpel in ons assortiment. Deze ziet er precies zo uit als de hardstenen dorpel, maar is van kunststof gemaakt. Hierdoor is de Hollandse dorpel niet alleen goedkoper, deze isoleert ook vele malen beter.

Nooit meer schilderen

Net als bij een kunststof achterdeur en tuindeur kiest u uit 150 kleuren en structuren. U hoeft uw voordeur daarna nooit meer te schilderen. Vroeger herkenden we een voordeur van kunststof aan de ontsierende scharnierkapjes. Tegenwoordig voorzien we voordeuren standaard van slanke rolbandscharnieren, zoals we deze kennen van houten deuren.

Voordelen van kunststof voordeur

  • 15 jaar garantie op kunststof voordeuren en kleur/folie;
  • op maat gemaakt en volledig naar uw smaak samen te stellen;
  • kunststof voordeuren zijn niet van houten voordeuren te onderscheiden;
  • standaard rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • voordeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag;
  • bijpassende Hollandse (kunststof) dorpel die lijkt op natuursteen;
  • net als al onze deuren, zijn ook onze voordeuren voorzien van het VKG.

Meer informatie over kunststof voordeuren

Woont u in de buurt van Rossum, De Poppe, Deurningen of Beuningen en wilt u meer te weten komen over onze kunststof voordeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van voordeuren, openslaande tuindeuren, achterdeuren of garagedeuren.