bread-new
Voordeur
voordeur

Voordeur

Ster Kozijn biedt u een scala aan standaard voordeuren aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Creëer zelf uw voordeur

 

Uw voordeur is uw visitekaartje. Het is het eerste wat bezoekers zien als ze bij u op bezoek komen. Daarom vinden we het belangrijk dat u (naast de standaard voordeuren) uw voordeur volledig naar eigen wens kunt samenstellen. U kunt kiest uit vele glassoorten, sierpanelen, ornamenten en beslag.

 

Isolerende kunststof voordeur

 

Een houten voordeur krimpt en zet uit bij temperatuurwisselingen. Een kunststof voordeur is hier vrijwel niet gevoelig voor. Deze sluit vanaf dag 1 nog net zo hermetisch als na 30 jaar. Belangrijk, want als er tocht door de voordeur komt, voelt u dat direct door de hele woning. Om nog maar te zwijgen over de warmte van binnen die via de kieren weglekt naar buiten.

Veilige kunststof voordeuren

 

Behalve dat onze voordeuren sterk isoleren, zijn ze ook inbraakwerend. Al onze deuren zijn standaard voorzien van SKG***-deurbeslag. Volledig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dus ook dat u beschermd bent tegen de inbraakmethode ‘kerntrekken’ waarbij inbrekers de cilinder uit uw slot trekken. Een kunststof voordeur van Ster Kozijn beschermt u optimaal tegen inbrekers.

Kunststof onderdorpel

 

Naast een hardstenen dorpel hebben we ook een unieke Hollandse dorpel in ons assortiment. Deze ziet er precies zo uit als de hardstenen dorpel, maar is van kunststof gemaakt. Hierdoor is de Hollandse dorpel niet alleen goedkoper, deze isoleert ook vele malen beter.

 

Nooit meer schilderen

 

Net als bij een kunststof achterdeur en tuindeur kiest u uit 150 kleuren folie en verschillende structuren. U hoeft uw voordeur daarna nooit meer te schilderen. Vroeger herkenden we een voordeur van kunststof aan de ontsierende scharnierkapjes. Tegenwoordig voorzien we voordeuren vaak van slanke rolbandscharnieren, zoals we deze kennen van houten deuren.

 

Voordelen van kunststof voordeur

  • 15 jaar garantie op kunststof voordeuren en kleur/folie;
  • op maat gemaakt en volledig naar uw smaak samen te stellen;
  • kunststof voordeuren zijn vrijwel niet van houten voordeuren te onderscheiden;
  • mogelijkheid tot rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • voordeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag;
  • bijpassende Hollandse kunststof dorpel die lijkt op natuursteen;
  • net als al onze deuren, zijn ook onze voordeuren voorzien van het VKG keurmerk.

Meer informatie over kunststof voordeuren

Wilt u meer te weten komen over onze kunststof voordeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van voordeuren, openslaande tuindeuren, achterdeuren of garagedeuren.