bread-new
Achterdeur
achu

Achterdeur: handig voor de snelle achterom

Een achterdeur is naast een schuifpui of openslaande tuindeuren een ideale loopdeur voor de snelle achterom. Net als bij onze voordeuren stelt u de achterdeur naar eigen smaak samen.

Kunststof achterdeur lijkt van hout

U kiest uit 150 kleuren en meerdere structuren. U kiest ook zelf voor een zijlicht, bovenlicht of eventueel melkmeisje. Uw achterdeur lijkt van hout, maar heeft alle voordelen van kunststof: onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend en duurzaam.

Inbraakveilige achterdeur

Om te zorgen dat u geen ongenode gasten binnenkrijgt, zijn onze achterdeuren (net als onze voordeuren en tuindeuren) standaard voorzien van SKG*** beslag. Ook de inbraakmethode kerntrekken is hiermee van de baan.

Achterdeur met duurzame raamdecoratie

Wilt u de raamdecoratie beschermen tegen vettigheid van de keuken of tegen de wind als de achterdeur openstaat, kies dan voor Screenline®. Deze raamdecoratie zit tússen het isolatieglas waardoor vet, nattigheid en wind geen kans maken.

Kunststof onderdorpel

Als finishing touch hebben we een isolerende kunststof onderdorpel. Deze lijkt op een hardstenen dorpel, maar is van kunststof gemaakt. Hierdoor is onze unieke Hollandse dorpel goedkoper en isoleert ook nog eens vele malen beter.

Slanke scharnieren op achterdeur

Vanaf de tuin was vroeger aan de scharnierkapjes te zien dat het een achterdeur van kunststof betrof. Tegenwoordig kunnen wij al onze voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren voorzien van rolbandscharnieren. Dit in combinatie met de rechte hoekverbinding, verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren en meerdere structuren is het verschil met hout vrijwel onzichtbaar geworden. Een voordeel is dat u nooit meer hoeft te schilderen.

Voordelen van kunststof achterdeur

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en kleur/folie;
  • op maat gemaakt en volledig naar uw smaak samen te stellen;
  • kunststof achterdeuren zijn bijna niet van houten achterdeuren te onderscheiden;
  • optioneel rolbandscharnieren in plaats van scharnierkapjes;
  • achterdeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag;
  • bijpassende Hollandse kunststof dorpel die lijkt op natuursteen;
  • net als al onze deuren, zijn ook onze achterdeuren voorzien van het VKG keurmerk.

Meer informatie over achterdeuren

Wilt u meer te weten komen over onze kunststof achterdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal. We praten u graag bij over alle voordelen en prijzen van achterdeuren voordeurenopenslaande tuindeuren of balkondeuren.