bread_bg
Aluminium

Aluminium

Net als kunststof kozijnen, bieden aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien veel voordelen ten opzichte van hout. Aluminium oogt rank en slank, maar is superstevig. Ze kunnen veel grotere overspanningen aan dan bijvoorbeeld houten kozijnen.

Aluminium: licht maar stevig

 

U kunt qua vorm, uitvoering en kleur alle kanten op met onze aluminium kozijnen. Vaak worden aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien toegepast bij moderne gebouwen. Behalve de esthetische beweegreden, zijn het vooral de isolatie eigenschappen die aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien geliefd maken. De interne vormgeving van onze profielen zorgen ervoor dat de warmte niet direct door het aluminium naar buiten kan ‘weglekken’. Het frame is zogezegd ‘thermisch onderbroken’.

De keuze voor aluminium

 

Wenst u meer informatie over aluminium? Selecteer dan 1 van de onderstaande categorieën. Mocht u dan nog niet overtuigd zijn van de voordelen van aluminium kozijnen van Ster Kozijn, raadpleeg dan één van onze specialisten. Zij informeren u met kennis, ervaring en kunde over de verbeteringen van uw woning die u met onze producten eenvoudig kunt realiseren.