feed

star9.2/10

143 Reviews

sm1 sm2 sm3
https://www.sterkozijn.nl/overige-producten/dakkapellen/dakkapel-maan/
  • HomeAluminium Kozijnen

De onbegrensde mogelijkheden van aluminium kozijnen

 

Architecten zijn dol op het strakke uiterlijk van aluminium kozijnen en passen het vaak toe in moderne woningen. Ook oude woningen krijgen een bijzondere uitstraling met aluminium kozijnen, een vliesgevel van aluminium of een aluminium schuifpui.

Aluminium is duurzaam

 

Aluminium kozijnen zijn licht, stevig, vervormen niet (dus isolerend) en zijn daarnaast eenvoudig in onderhoud. Met een zachte spons en water neemt u ze direct mee tijdens het wassen van uw ramen. En omdat aluminium niet elektrostatisch is, trekt dit materiaal geen stof en vuil aan. Milieuvriendelijkheid is ook een belangrijk voordeel. Het aanbod aluminium in de aardbodem is onuitputtelijk en het materiaal kan ook nog eens hergebruikt worden. Eventuele beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

Metallic, bronzen, zilveren of gouden aluminium kozijnen

 

U houdt met uw aluminium kozijnen warmte binnen en hinderlijk geluid buiten. Onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien zijn in alle vormen en maten te verkrijgen in zowel dunne als dikkere profileringen. Het is maar net wat u wenst. De kleur is ook volledig aan u, want u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Desgewenst in metallic, brons, zilver of goud. Wilt u graag meer weten of het verschil tussen aluminium kozijnen en houten kozijnen, bekijk dan ons blog: “Aluminium kozijnen versus houten kozijnen”.

De voordelen van aluminium kozijnen

 

  • duurzaam (aluminium krimpt niet, vormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet);
  • onderhoudsarm (schilderen is verleden tijd);
  • isolerend (kou, geluid en wind blijven buiten);
  • kunnen grotere overspanningen aan t.o.v. hout;
  • rank en slank, maar superstevig;
  • brede mogelijkheden qua vorm, uitvoering en kleur;
  • gemaakt in de eigen Nederlandse fabriek.

Meer informatie over aluminium kozijnen

 

Wilt u meer informatie over aluminium kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Kijk dan verder op deze site of laat u vrijblijvend inspireren en adviseren in de showroom van Ster Kozijn aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.

Kozijnen door Ster Kozijn

Ster kozijn beschikt over een groot aanbod aluminium kozijnen.