knust_1 knust_2

Kunststof

Onze kunststof kozijnen , die in de moderne fabriek worden geproduceerd, bieden vele voordelen boven de traditionele houten kozijnen.De kozijnen worden op maat gemaakt, met de kleur en indeling van uw keuze, voor elk type woning. Door onze unieke en nieuwstetechnologie zijn de Ster Kozijn kunststof kozijnen nagenoeg niet van houten kozijnen te onderscheiden. Het uiterlijk van uw woning blijftdus hetzelfde, maar u heeft wel profijt van alle voordelen die kunststof kozijnen bieden. En dat zijn niet de kleinste voordelen.

Meer informatie over deze perfecte producten?

Selecteer dan 1 van de onderstaande categorieën. Mocht u dan nog niet overtuigd zijn van de voordelen van de kunststof kozijnen van Ster Kozijn, raadpleeg dan één van onze Specialisten. Zij informeren u met kennis, ervaring en kunde over de verbeteringen van uw woning die u met onze producten eenvoudig kunt realiseren.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Recente beoordelingen

Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen.

Gaby
Gaby
Na het plaatsen van een aluminium schuifpui, een lamellen overkapping nu kozijnen. Doen wat ze beloven.
Marinus Ahuis
Marinus Ahuis
Vandaag wordt de dakkapel geplaatst door de monteurs van Ster kozijn. Het overtollige dakbeschot en dakpannen worden goed verpakt en afgevoerd. Daarna, wordt met hun eigen kraanwagen de kapel geplaatst en verankert. De dakkapel is al voorzien van isolatie materiaal en rolluiken. De monteurs zijn correct in taal en woord. Ook de communicatie met hen geeft geen probleem. Afbouw en isolatie gaan we zelf regelen of zelf doen. Wat valt op, de dakkapel is perfect afgewerkt, binnenkort als temperatuur weer lager is wordt het daklek geplakt.
Kero VandenAkker
Kero VandenAkker
Zeer goed advies van het bedrijf gekregen
Herman Hek
Herman Hek
Goed gesprek gehad over vervanging van kozijnen. Deze zijn dus vandaag 12-7-2022 vervangen. Mooie kozijnen en perfect gemonteerd door de monteurs van Ster Kozijn. Een bedrijf waar een afspraak ook een afspraak voor is. Top
Esther Goedhart
Esther Goedhart
Een aanrader. Goede service en keurig werk geleverd.