feed

star9.2/10

143 Reviews

sm1 sm2 sm3

Kan ik subsidie krijgen op kunststof kozijnen?

Categorie: Home FAQ

Ja, het is mogelijk om in aanmerking te komen voor subsidie bij de aanschaf van kunststof kozijnen. Er zijn verschillende regelingen op lokaal en nationaal niveau die gericht zijn op het verbeteren van de energie-efficiëntie van woningen, waaronder het vervangen van oude kozijnen door nieuwe, energiezuinige kozijnen.
In Nederland is er bijvoorbeeld de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparingen (ISDE), waarbij u onder bepaalde voorwaarden subsidie kunt aanvragen voor energiebesparende maatregelen in huis, waaronder het vervangen van kozijnen. Kijk hier om te ontdekken of u subsidie kunt kijken.
Naast de ISDE zijn er ook andere regelingen waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Zo kunnen Verenigingen van Huiseigenaren (VvE’s) de kosten drukken door de Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (SVVE) in te zetten. Het is verstandig om te kijken welke subsidies er beschikbaar zijn in uw regio en wat de voorwaarden zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en wellicht kunt profiteren van financiële ondersteuning bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =