breadcrum
Inzetplisséhordeur Ziza
Inzetplisséhordeur Ziza

Eigenschappen

De inzetplisséhordeur Ziza is een inzethordeur die voorzien is van zwart geplisseerd gaas, vergelijkbaar met de plissédeur en is geschikt voor vrijwel alle kunststof draaikiepdeuren. Wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is slechts 0,8 mm. De inzetplisséhordeur Ziza heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor de Ziza in elke gewenste
stand gepositioneerd kan worden.

Meten

Meet de strakke dagopening van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Op de millimeter nauwkeurig! Trek hier geen speling van af. KeJe zorgt voor de juiste productiemaat. Plaatsen De inzetplisséhordeur wordt van binnenuit geplaatst. Eerst wordt de onderkant in het kozijn geplaatst. Vervolgens wordt de hordeur naar voren gekanteld totdat deze goed in het kozijn geklemd zit. Mocht de draaikiepdeur onverhoopt niet goed meer sluiten, controleert u dan de sluitnokken. Dit zijn excentrisch geplaatste, ronde nokken (aan het draaideel) welke verstelbaar zijn. Hiermee kunt u extra speling creëren.

**Opmerking: de inzetplisséhordeur is bij uitstek geschikt voor draaikiepdeuren waar niet dagelijks doorheen gelopen wordt, zoals bij Franse balkonnetjes, balkons enz. Voor dagelijks gebruik is de originele plisséhordeur de juiste keus.

**Let op: het kan zijn dat het draaideel van de deur voorzien is van een lekdorpel / afwateringsneus of ventilatierooster. Hierdoor is het mogelijk dat de draaikiepdeur niet gesloten kan worden. Een lekdorpel / afwateringsneus of ventilatierooster mag maximaal 15 mm uitsteken.

Inzetplisséhordeur Ziza