Day ‘n Night

Day ‘n Night

Eigenschappen

De KeJe Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. De Day ’n Night kan worden voorzien van twee soorten stoffen: bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en doorschijnend plissédoek. De plissés worden compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. De Day ’n Night heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De beide treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor deze eenvoudig in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de KeJe Day ’n Night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het product, door de magneetband bevestiging, eenvoudig verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Meten

Meet de totaal buitenwerkse maat door middel van ons pas-hoekstuk en haal hier geen speling van af. Mocht u toch dagmaat glaslatten hebben gemeten, telt u hier dan 46 mm bij op in zowel de breedte als in de hoogte.

**Let op: Bij rechte glaslatten zoals bij hout of aluminium, dient u zelf in de breedte en hoogte een speling van 3 mm toe te passen.

De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 20 mm te zijn. Indien deze ruimte er niet is, dient de totale buitenwerkse maat van het frame opgegeven te worden (bijvoorbeeld bij Gealan Kozijnen). Hiervoor kunt u het beste ons pas-hoekstuk te gebruiken. Indien het raam is voorzien van een ventilatierooster raden we u ook aan om ons pas-hoekstuk te gebruiken om zo de juiste maat te kunnen geven. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers.

Plaatsen

De KeJe Day ’n Night wordt compleet voorgemonteerd aangeleverd. De glaslatten goed ontvetten met het meegeleverde ontvettingsdoekje, daarna het oppervlak met een schone en stofvrije doek afdrogen, waarna de magneetband kan worden aangebracht. Deze goed aandrukken, de lucht moet achter het magneetband weggedrukt worden. Vervolgens kan de KeJe Day ’n Night geplaatst worden.