parallelschuifpui

Parallelschuifpui

Met de parallelschuifpui kunt u veilig ventileren

Waar de kiepschuifpui in kiepstand niet aan het Politiekeurmerk voldoet, is de parallelschuifpui dat tijdens de ventilatiestand wél. Deze pui is namelijk voorzien van uniek Roto Patio PS beslag. Bij het openen kiept de parallelschuifpui niet, maar kan rondom in een ventilatiestand gezet worden. Volledig volgens Politiekeur.

Parallelschuifpui heeft gemakkelijk bediening

Dankzij de ingebouwde remveer zijn grote en zware schuifdelen met zware beglazing geen enkel probleem. De parallelschuifpui blijft gemakkelijk te openen en te sluiten. Ook qua duurzaamheid, isolatie, onderhoud en inbraakwerendheid (in gesloten toestand) doet de parallelschuifpui niets onder voor de hefschuifpui en de kiepschuifpui.

Pui met uitstraling van hout

Net als onze hefschuifpuien en kiepschuifpuien maken we ook de parallelschuifpui in onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed op basis van Schüco profielen. Op maat en gemaakt van dezelfde profielen als onze kunststof deuren en ramen. U kiest uit 125 kleuren en een matte, metallic of houtnerf structuur. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de houtnerfstructuur lijkt uw pui van hout, maar met alle voordelen van kunststof. Schilderen is bijvoorbeeld verleden tijd.

Screenline® binnenzonwering

Uw kiepschuifpui is standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Optioneel plaatsen wij Screenline® binnenzonwering tússen het glas. Zo maken wind, stof en vuil geen enkele kans op uw jaloezieën of plissés.

Voordelen van een parallelschuifpui

Het grote voordeel van een parallelschuifpui is dat u kunt ventileren en de pui zelfs in de parallelventilatiestand voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, maar er zijn meer voordelen:

  • geeft veel licht;
  • voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • wind en waterdicht;
  • voorzien van een sterke aluminium slijtstrip;
  • ideaal als overgang naar uw tuin, balkon of terras;
  • optioneel: ventilatierooster.