bread-new
kiepschuifpui
kiepschuifpui

 

Kiepschuifpui

Een kiepschuifpui met een luxe uitstraling

 

Bij Ster Kozijn kiest u uit verschillende kunststof schuifpuien: een Hefschuifpui, een kiepschuifpui of een parallelschuifpui. Stuk voor stuk geven ze u een fraaie opening van woning naar uw tuin of balkon. U haalt met onze schuifpuien direct de voordelen van kunststof in huis: onderhoudsarm, duurzaam, isolerend en inbraakwerend.

 

Luxe uitstraling

De kiepschuifpui is de bekendste schuifpui. Het is de zwaarste variant en heeft de meest luxe uitstraling. U heft met de handgreep de kiepschuifpui omhoog en schuift deze eenvoudig (met één vinger) open of dicht. Bij de kiepschuifpui kunt u de schuifdelen breder maken. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Met gemak past u deze schuifpui toe als achterpui over de gehele breedte van uw woning. Op uw slaapkamer naar het dakterras, op uw balkon of als winkelpui.

Inbraakveilige kiepschuifpui

 

U kunt uw kiepschuifpui zowel van buiten als van binnen afsluiten. Dicht is ook echt dicht: winddicht, waterdicht en ‘inbrekersdicht’. Wij maken uw kiepschuifpui op basis van de hoogstaande Schüco profielen in onze eigen Nederlandse fabriek. Op maat en standaard voorzien van veiligheidsglas. In onze fabriek brengen wij de kleur/structuur aan die bij uw woning past. U kunt kiezen uit 150 kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Screenline® binnenzonwering

 

Wanneer u dat wilt, kunt u kiezen voor Screenline® binnenzonwering. Wij plaatsen uw  jaloezieën tússen het gelaagde veiligheidsglas zodat wind, vuil en stof geen schijn van kans hebben. U bepaalt zelf hoeveel daglicht u binnen laat.

Voordelen van een kiepschuifpui

Onze kiepschuifpuien zijn van onderhoudsarm kunststof en hebben dankzij de kleur, structuur en de rechte hoekverbinding, de uitstraling van hout, maar er zijn meer voordelen:

  • in grote formaten leverbaar;
  • wind en waterdicht;
  • voorzien van een sterke aluminium onderdorpel;
  • voorzien van kierstandhouder om de pui op een kiertje te zetten;
  • optioneel: ventilatierooster en plissé hordeur.