bread-new
VKG Keurmerk
vkg

 

VKG Keurmerk

Kwaliteit en betrouwbaarheid

 

Ster Kozijn is lid van branchevereniging VKG Keurmerk. Het VKG controleert het hele proces onafhankelijk, van productie tot en met montage. Zo voert ze controles uit op de productie van de kunststofprofielen en op de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Onafhankelijke keurmeesters controleren tot slot de montage van de kozijnen.

 

Veiligheid

 

Kunststof kozijnen zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Hierdoor zijn ze inbraakveilig. De kozijnen zijn standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. De VKG-keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

 

VKG Waarborgfonds

 

Naast een garantie op een kwalitatief goed product en een vakkundig uitgevoerde montage heeft branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgezet. Als lid van het VKG voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Met het waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk uw aanbetaling en garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aankoop, maar ook verzekerd van het nakomen ervan door de brancheorganisatie.

Icoon-VKG-Waarborgfonds-150x150-1

Duurzaamheid

 

VKG-bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Dankzij de VKG-bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling waaraan alle VKG-leden mee werken.

 

Geschillenregeling

 

Speciaal voor de consument heeft het VKG een klachtenregistratie en geschillenregeling als blijkt dat u ondanks alles niet tevreden bent.

 

Meer informatie over het VKG Keurmerk

 

Wilt u meer weten over het VKG Keurmerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal.

VKG-Keurmerk-certificaat-2024-Ster-Kozijn
Logo-VKG-payoff-onder-logo-2-regels-300x135-1