De voordelen

Op zoek naar kunststof kozijnen en deuren in Raalte?

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen en deuren in Raalte? Ster Kozijn begrijpt de cruciale rol van kozijnen, die niet alleen functioneel moeten zijn maar ook moeten bijdragen aan de esthetische uitstraling van uw woning in Raalte. Onze kunststof kozijnen bieden een breed scala aan voordelen die aanzienlijk de kwaliteit van uw leefruimte verbeteren:

 • Duurzaamheid en weerbestendigheid: Onze kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zonder moeite de uitdagingen van het Nederlandse klimaat aankunnen. Ze weerstaan vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen, wat betekent dat ze hun kleur en structuur behouden zonder te vervagen of te vervormen.
 • Onderhoudsarm: Onze kunststof kozijnen vergen weinig tot geen onderhoud. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeven ze niet geschilderd, gebeitst of afgedicht te worden. Een eenvoudige reiniging met water en zeep is voldoende om ze in uitstekende staat te houden, wat zowel tijd als geld bespaart op langdurig onderhoud.
 • Isolatie van topkwaliteit: Onze kozijnen zijn uitgerust met geavanceerde isolatietechnologie die warmte vasthoudt en koude lucht buiten houdt. Dit resulteert niet alleen in een comfortabeler leefklimaat, maar leidt ook tot lagere energiekosten. Bovendien verminderen onze kozijnen geluidsoverlast van buiten, zodat u in alle rust van uw woning kunt genieten.
 • Maatwerk en designopties: We begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom bieden we diverse ontwerpmogelijkheden en oplossingen op maat. Of u nu een voorkeur heeft voor een modern, klassiek of eigentijds ontwerp, onze kunststof kozijnen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en behoeften.
Kunststof Kozijnen in Oldenzaal laten plaatsen.
Kunststof Kozijnen specialist in Oldenzaal

Wat levert het jou op?

Met meer dan 25 jaar ervaring, weet je wat je in huis haalt!

Het investeren in kunststof kozijnen van Ster Kozijn biedt niet alleen verbeteringen voor je woning in Raalte, maar brengt tevens een uitgebreid scala aan voordelen met zich mee, die je zowel dagelijks zult ervaren als op de lange termijn zult waarderen:

 • Energie-efficiëntie: Onze isolerende kozijnen zorgen ervoor dat je in je huis een aangename temperatuur kunt handhaven, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Dit resulteert onmiddellijk in lagere kosten voor verwarming en koeling, wat aanzienlijke besparingen oplevert op je energierekening.
 • Milieuvriendelijkheid: Onze kunststof kozijnen worden vervaardigd uit duurzame materialen en bieden uitstekende isolatie, wat bijdraagt aan het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Hiermee draag je bij aan de vermindering van energieverbruik en CO2-uitstoot, wat de weg vrijmaakt voor een duurzamere toekomst.
 • Verhoogde woningwaarde: Afgezien van de directe voordelen, verhoogt de installatie van hoogwaardige kunststof kozijnen eveneens de waarde van je huis in Raalte. Potentiële kopers waarderen de duurzaamheid, esthetiek en energie-efficiëntie die deze kozijnen bieden, wat je een concurrentievoordeel kan geven als je ooit besluit te verkopen.

Kortom, met onze kunststof kozijnen investeer je in een comfortabele, stijlvolle en duurzame toekomst voor jezelf en je woning in Raalte.

Kunststof Kozijnen Oldenzaal
Kunststof Kozijnen Oldenzaal laten plaatsen

FAQ
Meest gestelde vragen

Wat houdt een VKG Keurmerk in?

Het VKG Keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor kunststof kozijnen, gevelbekleding, dakranden en raamdecoratie. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie, de branchevereniging van Nederlandse producenten en leveranciers van kunststof gevelelementen. Het VKG Keurmerk houdt in dat de kunststof kozijnen en andere producten van de betreffende leverancier voldoen aan een aantal eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De eisen worden regelmatig getoetst door onafhankelijke instanties, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. De voordelen van het VKG Keurmerk zijn onder andere dat het de kwaliteit en veiligheid van de producten waarborgt, dat de leverancier zich committeert aan duurzaamheid en dat de klant bij problemen of klachten een beroep kan doen op de VKG Geschillencommissie. Als consument kun je er dus op vertrouwen dat een leverancier met het VKG keurmerk kwalitatief hoogwaardige producten levert die aan bepaalde eisen voldoen. Ook de montage van onze kunststof kozijnen vindt plaats door VKG gecertificeerde montageteams!

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor zowel huiseigenaren als bouwprofessionals. Allereerst zijn ze uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en UV-straling, waardoor ze veel langer meegaan dan traditionele houten kozijnen. Bovendien vereisen kunststof kozijnen weinig tot geen onderhoud, omdat ze niet rotten, schilferen of vervagen zoals houten kozijnen dat kunnen doen. Ze zijn ook zeer energie-efficiënt, omdat ze uitstekende isolerende eigenschappen hebben, wat resulteert in lagere energiekosten voor verwarming en koeling. Daarnaast bieden ze een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende architecturale stijlen en smaken. Ten slotte dragen kunststof kozijnen bij aan duurzaam bouwen, omdat ze recyclebaar zijn en minder houtkap vereisen, wat de impact op het milieu vermindert. Kortom, kunststof kozijnen combineren duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor moderne bouwprojecten.

Wat is het verschil tussen kunststof en aluminium kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van aluminium kozijnen. Eén van de meest opvallende voordelen is de uitstekende isolerende eigenschappen van kunststof. Kunststof kozijnen hebben van nature een lagere thermische geleidbaarheid dan aluminium, waardoor ze beter in staat zijn om warmte vast te houden en kou buiten te houden. Dit resulteert in een betere energie-efficiëntie en lagere verwarmings- en koelingskosten voor gebouwen. Bovendien hebben kunststof kozijnen vaak meerdere kamers en afdichtingen, waardoor ze nog betere isolatie bieden. Een ander belangrijk aspect is het onderhoud. Kunststof kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, terwijl aluminium kozijnen na verloop van tijd kunnen corroderen en onderhoud nodig hebben om roestvorming te voorkomen. Kunststof kozijnen hoeven niet te worden geschilderd of gelakt, wat tijd en kosten bespaart op de lange termijn. Daarnaast zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, en ze behouden hun esthetische uitstraling zonder veel moeite. Kortom, kunststof kozijnen bieden een aanzienlijk positief verschil in termen van isolatieprestaties, onderhoudsgemak en esthetische veelzijdigheid in vergelijking met aluminium kozijnen, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar duurzame en efficiënte kozijnen.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Ster Kozijn is een leverancier van kunststof en aluminium kozijnen die bekend staat om zijn snelle levertijden. De exacte levertijd van kunststof kozijnen kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van het project, de beschikbaarheid van de benodigde materialen en de planning van de productie en installatie. Over het algemeen hanteert Ster Kozijn echter korte levertijden, omdat ze hun kunststof kozijnen zelf produceren in hun eigen fabriek en een efficiënt productieproces hebben opgezet. In sommige gevallen kunnen ze zelfs binnen enkele weken na bestelling de kozijnen leveren en installeren. Het is wel belangrijk om te vermelden dat de exacte levertijd afhankelijk is van verschillende factoren en dat het altijd verstandig is om bij ons naar de actuele levertijd te informeren door ons even te bellen of mailen.

Wij geven u graag kosteloos en geheel vrijblijvend advies.

Bij Ster Kozijn realiseren we ons dat elke woning een uniek karakter heeft. Daarom bieden we persoonlijk afgestemd advies aan. Onze deskundigen staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor kunststof kozijnen die perfect aansluiten op jouw specifieke situatie.

Tijdens ons kosteloze en vrijblijvende adviesgesprek nemen we graag de tijd om jouw behoeften en de kenmerken van je woning te bespreken. We luisteren naar je voorkeuren en baseren ons advies daarop, met aandacht voor functionaliteit, esthetiek en jouw budget. We begrijpen dat de investering in kunststof kozijnen een belangrijke beslissing is en streven ernaar om je de meest geschikte opties aan te reiken. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

#1 van Oldenzaal in Kunststof Kozijnen

Wij staan voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op
Wij helpen u graag
 • Locatie
  Ster Kozijn
  Lübeckstraat 36,
  7575 EE Oldenzaal
 • Telefoon
  0541 57 10 10
 • Openingstijden

  Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

  Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

  Overige tijden op afspraak

Maak een afspraak