De voordelen

Op zoek naar kunststof kozijnen en deuren in Oldenzaal?

Bij Ster Kozijn erkennen we de cruciale rol van kozijnen, die niet alleen functioneel moeten zijn maar ook de esthetische uitstraling van je woning in Oldenzaal moeten versterken. Onze kunststof kozijnen bieden een breed scala aan voordelen die aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteit van je leefruimte:

 • Snelle levering in Oldenzaal: Ster Kozijn kan in Oldenzaal jouw nieuwe kozijn of deur erg snel leveren en monteren. Door onze directe samenwerking met leveranciers kunnen wij erg snel jouw nieuwe kozijnen plaatsen. Onze specialisten zijn dagelijks op pad om klanten blij te maken met nieuwe kozijnen in Oldenzaal.
 • Onderhoudsarm: Onze kunststof kozijnen vergen weinig tot geen onderhoud. In tegenstelling tot houten kozijnen behoeven ze geen schilderwerk, beits of afdichting. Een eenvoudige reiniging met water en zeep volstaat om ze in uitstekende staat te houden, wat zowel tijd als geld bespaart op langdurig onderhoud.
 • Isolatie van topkwaliteit: Onze kozijnen zijn voorzien van geavanceerde isolatietechnologie die warmte vasthoudt en koude lucht buiten houdt. Dit resulteert niet alleen in een aangenamer leefklimaat, maar leidt ook tot lagere energiekosten. Bovendien verminderen onze kozijnen geluidsoverlast van buiten, waardoor je in alle rust van je woning kunt genieten.
 • 15 jaar garantie: Bij Ster Kozijn heb je 15 jaar garantie op kunststof kozijnen. Het assortiment van Ster Kozijn bevat alleen maar hoge kwaliteit kozijnen, waardoor je gegarandeerd minimaal 15 jaar plezier hebt van de geplaatste kozijnen.

Kortom, met onze kunststof kozijnen investeer je in een comfortabele, stijlvolle en duurzame toekomst voor jezelf en je woning in Oldenzaal.

Kunststof Kozijnen in Oldenzaal laten plaatsen.
Kunststof Kozijnen specialist in Oldenzaal

Alle diensten van Ster Kozijn 

Naast Kunststof Kozijnen voert Ster Kozijn nog meer diensten uit in Oldenzaal

Ster Kozijn is niet alleen de specialist in Kunststof kozijnen maar ook in:

Kortom, met Ster Kozijn als partner investeert u in een comfortabele, stijlvolle en duurzame toekomst voor uzelf en uw woning in Oldenzaal.

Kunststof Kozijnen Oldenzaal
Kunststof Kozijnen Oldenzaal laten plaatsen

FAQ
Meest gestelde vragen

Wat houdt een VKG Keurmerk in?

Het VKG Keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor kunststof kozijnen, gevelbekleding, dakranden en raamdecoratie. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie, de branchevereniging van Nederlandse producenten en leveranciers van kunststof gevelelementen. Het VKG Keurmerk houdt in dat de kunststof kozijnen en andere producten van de betreffende leverancier voldoen aan een aantal eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De eisen worden regelmatig getoetst door onafhankelijke instanties, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. De voordelen van het VKG Keurmerk zijn onder andere dat het de kwaliteit en veiligheid van de producten waarborgt, dat de leverancier zich committeert aan duurzaamheid en dat de klant bij problemen of klachten een beroep kan doen op de VKG Geschillencommissie. Als consument kun je er dus op vertrouwen dat een leverancier met het VKG keurmerk kwalitatief hoogwaardige producten levert die aan bepaalde eisen voldoen. Ook de montage van onze kunststof kozijnen vindt plaats door VKG gecertificeerde montageteams!

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor zowel huiseigenaren als bouwprofessionals. Allereerst zijn ze uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en UV-straling, waardoor ze veel langer meegaan dan traditionele houten kozijnen. Bovendien vereisen kunststof kozijnen weinig tot geen onderhoud, omdat ze niet rotten, schilferen of vervagen zoals houten kozijnen dat kunnen doen. Ze zijn ook zeer energie-efficiënt, omdat ze uitstekende isolerende eigenschappen hebben, wat resulteert in lagere energiekosten voor verwarming en koeling. Daarnaast bieden ze een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende architecturale stijlen en smaken. Ten slotte dragen kunststof kozijnen bij aan duurzaam bouwen, omdat ze recyclebaar zijn en minder houtkap vereisen, wat de impact op het milieu vermindert. Kortom, kunststof kozijnen combineren duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor moderne bouwprojecten.

Wat is het verschil tussen kunststof en aluminium kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van aluminium kozijnen. Eén van de meest opvallende voordelen is de uitstekende isolerende eigenschappen van kunststof. Kunststof kozijnen hebben van nature een lagere thermische geleidbaarheid dan aluminium, waardoor ze beter in staat zijn om warmte vast te houden en kou buiten te houden. Dit resulteert in een betere energie-efficiëntie en lagere verwarmings- en koelingskosten voor gebouwen. Bovendien hebben kunststof kozijnen vaak meerdere kamers en afdichtingen, waardoor ze nog betere isolatie bieden. Een ander belangrijk aspect is het onderhoud. Kunststof kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, terwijl aluminium kozijnen na verloop van tijd kunnen corroderen en onderhoud nodig hebben om roestvorming te voorkomen. Kunststof kozijnen hoeven niet te worden geschilderd of gelakt, wat tijd en kosten bespaart op de lange termijn. Daarnaast zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, en ze behouden hun esthetische uitstraling zonder veel moeite. Kortom, kunststof kozijnen bieden een aanzienlijk positief verschil in termen van isolatieprestaties, onderhoudsgemak en esthetische veelzijdigheid in vergelijking met aluminium kozijnen, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar duurzame en efficiënte kozijnen.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Ster Kozijn is een leverancier van kunststof en aluminium kozijnen die bekend staat om zijn snelle levertijden. De exacte levertijd van kunststof kozijnen kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van het project, de beschikbaarheid van de benodigde materialen en de planning van de productie en installatie. Over het algemeen hanteert Ster Kozijn echter korte levertijden, omdat ze hun kunststof kozijnen zelf produceren in hun eigen fabriek en een efficiënt productieproces hebben opgezet. In sommige gevallen kunnen ze zelfs binnen enkele weken na bestelling de kozijnen leveren en installeren. Het is wel belangrijk om te vermelden dat de exacte levertijd afhankelijk is van verschillende factoren en dat het altijd verstandig is om bij ons naar de actuele levertijd te informeren door ons even te bellen of mailen.

Ster Kozijn plaatst kunststof kozijnen in heel Oldenzaal

Ster Kozijn plaatst kunststof kozijnen in de Binnenstad, de Graven Es, de Thij, de Essen, Berghuizen, etc. Het maakt niet uit waar je woont Ster Kozijn plaatst in heel Oldenzaal Kunststof Kozijnen.

Kunststof Kozijnen plaatsen buiten Oldenzaal

Naast Oldenzaal plaatst Ster Kozijn ook Kunststof Kozijnen in heel Overijssel. Bekijk een van de volgende pagina’s en neem vrijblijvend content met ons op!

#1 van Oldenzaal in Kunststof Kozijnen

Wij staan voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op
Wij helpen u graag
 • Locatie
  Ster Kozijn
  Lübeckstraat 36,
  7575 EE Oldenzaal
 • Telefoon
  0541 57 10 10
 • Openingstijden

  Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

  Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

  Overige tijden op afspraak

Maak een afspraak