bread-new
Ster Kozijn is al 25 jaar thuis in kozijnen
  • Home Blog Ster Kozijn is al 25 jaar thuis in kozijnen
Header-banner-STER-988x655-px-p4s59lz3jrcl25ayl4n96cjqatbzm7neee28lk0zb4 26 mrt 2021

Ster Kozijn is al 25 jaar thuis in kozijnen

Eigenaar van Ster Kozijn, Stef Muntel, kocht 25 jaar geleden zijn eerste kunststof kozijn bij onze Select Windows fabriek GevelNed. “Toen was al te zien dat hij aan de basis stond van een succesvolle onderneming,” weet directeur van Select Windows Amanda Knol uit verhalen. “Stef wist in 1996 al heel goed wat hij wilde: kwaliteit en ontzorging voor zijn klanten. Een échte ondernemer dus.”

De hoge eisen die hij zichzelf en zijn producten stelde, heeft deze kozijnspecialist uit het oosten van Nederland altijd volgehouden. Het is de sleutel tot zijn succes. Stef en zijn team staan altijd klaar voor klanten. Ook als zaken anders lopen dan verwacht, lost het team het altijd op met alles wat in hun vermogen ligt. Amanda weet: “Daar verzamel je credits mee en dat doet natuurlijk de ronde. Stef heeft inmiddels meerdere generaties van kozijnen voorzien in Twente.”

Ruim opgezette showroom in Oldenzaal

 

Waar mensen in de buurt van Twello, Rossum, Deurningen, De Lutte of Oldenzaal voor nieuwe kozijnen kiezen, is er maar 1 weg: naar de showroom van Ster Kozijn aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.
Het is niet vreemd dat iedereen in de buurt van Ster Kozijn het bedrijf kent, ziet rijden of kozijnen, ramen en deuren bij hem hebben gekocht. Dat komt behalve door zijn betrouwbaarheid en geloofwaardigheid ook door zijn ruim opgezette showroom. Daar staan alle producten aantrekkelijk geëtaleerd om bewonderd te worden. Van zowel kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien als aluminium kozijnen. Ook in zonwering is hij volledig thuis.

De Select Windows partner in Twente

 

Zeker in een regio waar kunststof kozijnen vaak uit de kofferbak worden gekocht -met alle gevolgen van dien- springt Ster Kozijn er met een eigen showroom en VKG-keurmerk qua zekerheid en betrouwbaarheid met kop en schouders bovenuit.
Zijn slogan ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’ klopt ook écht. Hij adviseert, legt uit en herhaalt. Zo weten klanten wat ze kunnen verwachten. Regelmatig weet het team van Ster Kozijn de verwachtingen te overtreffen.

Vakmensen

 

Stef werkt al járen met dezelfde producten en hetzelfde team. Dankzij deze vakmensen is Ster Kozijn al 25 jaar een verdienstelijk kozijnspecialist in Twente en daarmee dé Select Windows partner in het oosten van het land.

Blijf op de hoogte

Meer nieuws