bread-new
Dakkapel Lonneker

Dakkapel Lonneker

Dit jonge gezin in Lonneker was op zoek naar extra ruimte in huis in verband met de komst van een tweede kindje. Ze willen een extra slaapkamer en overwegen een dakkapel.

Grote dakkapel

 

De man des huizes kent Ster Kozijn dus vraagt hij o.a. bij Stef van Ster Kozijn een offerte aan voor een dakkapel met kunststof kozijnen. Op basis van prijs, kwaliteit en uitstraling krijgt het team van Ster Kozijn de opdracht tot het plaatsen van een grote dakkapel met vijf ramen. Twee draaikiepramen (die standaard vier ventilatiestanden hebben) in een vast raam in de ene slaapkamer en een draaikiepraam en een vast raam in de andere slaapkamer. Boven de vaste ramen zijn ventilatieroosters geplaatst zodat er continu verse lucht de slaapkamer binnenkomt.

Sterk isolerende dakkapel Lonneker

 

De sterk isolerende dakkapel heeft een zinken dak gekregen met een zinken afvoer. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant is de dakkapel keurig afgewerkt. Deze woning stijgt dankzij deze twee extra kamers direct flink in waarde en zo is de investering meteen terugverdiend.