Klanten aan het woord

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, dat is ons motto.  Onze klanten willen graag hun ervaringen met u delen zodat u ook werkelijk weet dat wij ons motto waarmaken!

Kozijnen en deuren vervangen van de hele woning. Perfect werk en op verzoek maatwerk van een zelfontworpen voordeur. Ook na jaren nog perfecte service. Ook in de voorbereiding fijne en klantvriendelijke benadering. Ook op de werkvloer fijne mensen!
We hebben onlangs onze houten kozijen laten vervangen door kunststof en we zijn erg tevreden over de wijze waarop sterkozijn dit heeft uitgevoerd.Onze complimenten.
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
De afgelopen weken zijn in onze flat de voor- en zijkozijnen van alle appartementen vervangen. We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De plaatsing en afwerking van de kozijnen is zorgvuldig en mooi uitgevoerd. De medewerkers zijn vakmensen en erg vriendelijk. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.
Afgelopen woensdag een gesprek gehad met Stef over het vervangen van kozijnen in ons huis waar we samen verder gaan. Terloops maakte ik de opmerking dat het rolluik op mijn oude adres gerepareerd dient te worden omdat dit is afgesproken bij de koopovereenkomst. Door het vertrouwen dat Stef uitstraalde gaf ik Stef de sleutel mee…. Zaterdagmiddag ik kom op mijn oude adres. War schets mijn verbazing..het rolluik is gerepareerd. Klasse
Na enkele gesprekken zijn zowel de buurman als wij overgegaan tot het plaatsen van kunststof kozijnen. zoals afgesproken zijn in 4 dagen enkele kozijnen en de zijgevel op een nette en snelle manier vervangen. Wij zijn tevreden over de manier van werken
Ik ben zeer tevreden over Sterkozijn, de servies is perfect. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik door Sterkozijn meerdere kozijnen en deuren laten plaatsen aan mijn woning. Wat schept mijn verbazing ik zag vorige week opeens dat er één deel van mijn voordeur krom getrokken was, dus ik had telefonische contact opgenomen met Sternkozijn, ze wilde graag hebben dat ik een foto van kon maken en dat had ik ook gedaan en verstuurd. En een week later kreeg ik geheel nieuwe voordeur paneel. Deze werd netjes geplaatst. Geweldig hoe Sterkozijn met zijn klanten omgaat. Geen gezeur over garantie of iets anders gewoon doen, geweldig zo hoort het te zijn. Ik kan iedereen aanbevelen om met Sterkozijn zaken te doen. Nogmaals BEDANKT iedereen van Sterkozijn.
Wij hadden van tevoren al goede berichten over Sterkozijn gehoord. Wat ons betreft zijn die overtroffen. Ons hele huis is tot onze volle tevredenheid van kunststofkozijnen voorzien. Een mooi produkt,flexibel maatwerk, goede afspraken, meedenken, goede adviezen (dank vooral aan Stef, André en Harry). En last but not least: een scherpe offerte. Al met al wat ons betreft een bedrijf om opdrachten aan te gunnen.
Sterkozijn heeft bij ons de voorgevel voorzien van nieuwe kunsstof kozijnen, rolluiken e.d. De mannen leveren mooi en netjes werk af. Alles goed in overleg en volgens afspraak. Dit alles heeft geresulteerd in een vervolgafspraak waar ze in het najaar ook de zijgevel en de verandazonnewering mogen komen verfraaien. Top werk, dik tevreden!
Vorige week een telefoontje van Ster Kozijn, kunnen we maandag 9 jullie beginnen met het plaatsten van de kunststof kozijnen. Ja natuurlijk, drie dagen waren ingepland voor dit mooie project. Voordeur, keukenraam, badkamerraam en alle slaapkamerramen die Ster Kozijn had gemaakt uit 1 geheel ca. 5 meter hoog en met behulp van een enorme hijskraan is deze geplaatst, wat een spectakel. Toch wel enigzins een beetje de zenuwen voor het geheel. Toen was het maandag daar kwamen de mannen, ik had drie dagen verlof geregeld. Ik heb vanaf dag 1 genoten van de wijze waarop deze mannen te werk gaan wat een vakmensen, geweldig. Je weet niet wat je moet verwachten, maar het resultaat was overweldigend en daar is geen woord aan gelogen. Ik kan en wil met recht zeggen dat wij enorm blij en tevreden zijn met het werk dat ze hebben geleverd. Wij willen dan ook via deze weg Ster Kozijn bedanken voor dit mooie resultaat en met name Bas Tijman en ook de andere mannen die in die drie dagen mee hebben gewerkt.
Buikje helemaal rond gegeten, komen thuis, echt thuis!! Zijn ontzettend trots op ons huisje! Voor ons een bijzondere betekenis, nieuw begin met oude bagage! Vanaf het eerste kontakt een heel goed gevoel! Vertrouwen, maar ook een beetje bang, vooral Gaby, een enorme klus, alle kozijnen nieuw, voorportal en hal helemaal opgemetzeld , achterkant helemaal nieuw gemetzeld! Nieuwe meterkast, nieuwe … teveel om op te noemen. Blijft het wel mijn huisje (Gaby)? Stef en een ieder die deze enorme klus gerealiceerd hebben, ontzettend bedankt! Wij hebben het mooiste huisje van de hele straat, zegt men. Wij weten het zeker!!!! (Mensen blijven wel staan om te kijken) Het ging niet allemaal over rozen, maar zo hoe jullie het allemaal hebben opgelost, chapeau!!!! Inderdaad zo als op de reclame op de radio “sterkozijn beter en completer”! Wij zijn helemaal gelukkig !
Vandaag met Stef Muntel gesproken over evt. bestelling voor nieuwe kozijnen voor benedenverdieping. Boven is 12 jaar geleden al gerealiseerd. Door domme pech is na 12 jaar (na afloop garantie!!!) een mankement opgetreden, wat door Sterkozijn zonder ‘gezeur’ goed is verholpen, als service. Dit gaf de doorslag, naast het feit dat het personeel zeer correct is. Dus… de benedenkozijnen besteld bij Ster! Kwaliteit/service/prijsverhouding: goed!
Vanmiddag 28-10-2013 kon mijn raam niet meer dicht. Vanwege de enorme zuidwesterstorm niet echt een fijn gevoel. Binnen 45 min. was er een servicemonteur om het te verhelpen. Pluim voor STER KOZIJN. Daarvoor kies je dus voor een goed bedrijf. Mijn dank
Ik ben vandaag, wederom, zeer aangenaam verrast door de uiterst correcte manier van werken door de firma Ster Kozijn. Ik vind dhr. Stef Muntel en zijn bedrijf, Ster Kozijn, een echte aanrader.

Zullen we gelijk een afspraak maken?