Klanten aan het woord

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, dat is ons motto.  Onze klanten willen graag hun ervaringen met u delen zodat u ook werkelijk weet dat wij ons motto waarmaken!

Spacer

 bedankt

Ja mensen het kunstof zit er in en ja het is erg mooi geworden het is echt een aan raden om tedoen het scheeld je zekker het is snel warme en veeeeel mooier en de jongens die het hier hebben gezet zijn drie een half week bezig geweest en ja het was een drukte maar ook erg gezelig de jongens van sterkozijn zijn erg vrolijk en behulp zaam dus jongen ik zal jullie wel missen maar bedankt voor jullie gezeligheid hoor

Erg tevreden

We hebben onlangs onze houten kozijen laten vervangen door kunststof en we zijn erg tevreden over de wijze waarop sterkozijn dit heeft uitgevoerd.Onze complimenten.

Uitstekend werk

De afgelopen weken zijn in onze flat de voor- en zijkozijnen van alle appartementen vervangen. We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De plaatsing en afwerking van de kozijnen is zorgvuldig en mooi uitgevoerd. De medewerkers zijn vakmensen en erg vriendelijk. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.

vervangen kozijnen en deuren

Kozijnen en deuren vervangen van de hele woning. Perfect werk en op verzoek maatwerk van een zelfontworpen voordeur. Ook na jaren nog perfecte service. Ook in de voorbereiding fijne en klantvriendelijke benadering. Ook op de werkvloer fijne mensen!

kunststof kozijnen

Na enkele gesprekken zijn zowel de buurman als wij overgegaan tot het plaatsen van kunststof kozijnen. zoals afgesproken zijn in 4 dagen enkele kozijnen en de zijgevel op een nette en snelle manier vervangen. Wij zijn tevreden over de manier van werken

Vertrouwen

Afgelopen woensdag een gesprek gehad met Stef over het vervangen van kozijnen in ons huis waar we samen verder gaan. Terloops maakte ik de opmerking dat het rolluik op mijn oude adres gerepareerd dient te worden omdat dit is afgesproken bij de koopovereenkomst. Door het vertrouwen dat Stef uitstraalde gaf ik Stef de sleutel mee…. Zaterdagmiddag ik kom op mijn oude adres. War schets mijn verbazing..het rolluik is gerepareerd. Klasse

Volle tevredenheid

Wij hadden van tevoren al goede berichten over Sterkozijn gehoord. Wat ons betreft zijn die overtroffen. Ons hele huis is tot onze volle tevredenheid van kunststofkozijnen voorzien. Een mooi produkt,flexibel maatwerk, goede afspraken, meedenken, goede adviezen (dank vooral aan Stef, André en Harry). En last but not least: een scherpe offerte. Al met al wat ons betreft een bedrijf om opdrachten aan te gunnen.

Deurpaneel

Ik ben zeer tevreden over Sterkozijn, de servies is perfect. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik door Sterkozijn meerdere kozijnen en deuren laten plaatsen aan mijn woning. Wat schept mijn verbazing ik zag vorige week opeens dat er één deel van mijn voordeur krom getrokken was, dus ik had telefonische contact opgenomen met Sternkozijn, ze wilde graag hebben dat ik een foto van kon maken en dat had ik ook gedaan en verstuurd. En een week later kreeg ik geheel nieuwe voordeur paneel. Deze werd netjes geplaatst. Geweldig hoe Sterkozijn met zijn klanten omgaat. Geen gezeur over garantie of iets anders gewoon doen, geweldig zo hoort het te zijn. Ik kan iedereen aanbevelen om met Sterkozijn zaken te doen. Nogmaals BEDANKT iedereen van Sterkozijn.

Geweldig resultaat!

Vorige week een telefoontje van Ster Kozijn, kunnen we maandag 9 jullie beginnen met het plaatsten van de kunststof kozijnen. Ja natuurlijk, drie dagen waren ingepland voor dit mooie project. Voordeur, keukenraam, badkamerraam en alle slaapkamerramen die Ster Kozijn had gemaakt uit 1 geheel ca. 5 meter hoog en met behulp van een enorme hijskraan is deze geplaatst, wat een spectakel. Toch wel enigzins een beetje de zenuwen voor het geheel. Toen was het maandag daar kwamen de mannen, ik had drie dagen verlof geregeld. Ik heb vanaf dag 1 genoten van de wijze waarop deze mannen te werk gaan wat een vakmensen, geweldig. Je weet niet wat je moet verwachten, maar het resultaat was overweldigend en daar is geen woord aan gelogen. Ik kan en wil met recht zeggen dat wij enorm blij en tevreden zijn met het werk dat ze hebben geleverd. Wij willen dan ook via deze weg Ster Kozijn bedanken voor dit mooie resultaat en met name Bas Tijman en ook de andere mannen die in die drie dagen mee hebben gewerkt.

Mooi werk

Sterkozijn heeft bij ons de voorgevel voorzien van nieuwe kunsstof kozijnen, rolluiken e.d. De mannen leveren mooi en netjes werk af. Alles goed in overleg en volgens afspraak. Dit alles heeft geresulteerd in een vervolgafspraak waar ze in het najaar ook de zijgevel en de verandazonnewering mogen komen verfraaien. Top werk, dik tevreden!

Helemaal Gelukkig

Buikje helemaal rond gegeten, komen thuis, echt thuis!! Zijn ontzettend trots op ons huisje! Voor ons een bijzondere betekenis, nieuw begin met oude bagage! Vanaf het eerste kontakt een heel goed gevoel! Vertrouwen, maar ook een beetje bang, vooral Gaby, een enorme klus, alle kozijnen nieuw, voorportal en hal helemaal opgemetzeld , achterkant helemaal nieuw gemetzeld! Nieuwe meterkast, nieuwe … teveel om op te noemen. Blijft het wel mijn huisje (Gaby)? Stef en een ieder die deze enorme klus gerealiceerd hebben, ontzettend bedankt! Wij hebben het mooiste huisje van de hele straat, zegt men. Wij weten het zeker!!!! (Mensen blijven wel staan om te kijken) Het ging niet allemaal over rozen, maar zo hoe jullie het allemaal hebben opgelost, chapeau!!!! Inderdaad zo als op de reclame op de radio “sterkozijn beter en completer”! Wij zijn helemaal gelukkig !

Vertrouwen

Vandaag met Stef Muntel gesproken over evt. bestelling voor nieuwe kozijnen voor benedenverdieping. Boven is 12 jaar geleden al gerealiseerd. Door domme pech is na 12 jaar (na afloop garantie!!!) een mankement opgetreden, wat door Sterkozijn zonder ‘gezeur’ goed is verholpen, als service. Dit gaf de doorslag, naast het feit dat het personeel zeer correct is. Dus… de benedenkozijnen besteld bij Ster! Kwaliteit/service/prijsverhouding: goed!

Dikke pluim voor de klantenservice

Ik ben vandaag, wederom, zeer aangenaam verrast door de uiterst correcte manier van werken door de firma Ster Kozijn. Ik vind dhr. Stef Muntel en zijn bedrijf, Ster Kozijn, een echte aanrader.

Pluim voor STER KOZIJN

Vanmiddag 28-10-2013 kon mijn raam niet meer dicht. Vanwege de enorme zuidwesterstorm niet echt een fijn gevoel. Binnen 45 min. was er een servicemonteur om het te verhelpen. Pluim voor STER KOZIJN. Daarvoor kies je dus voor een goed bedrijf. Mijn dank

Service

Woensdagmorgen gebeld over een probleem met 1 van de Rolluiken,ze zijn dezelfde dag nog gekomen ondanks grote drukte bij Ster Kozijn. Hartelijk bedankt namens de medewerkers van het Depot Gem.Enschede

Achterdeur

In 2007 de hele bovenverdieping plus een voordeur met draai/kiepraam laten plaatsen. Tevens de hele bekleding in de nok laten vervangen door kunststof schroten. Nu naar alle tevredenheid een nieuwe achterdeur laten plaatsen. Het ziet er mooi uit. Ook een compliment aan de heren monteurs! Vakwerk en gezelligheid ineen.

alleen maar positief

Kan het aan iedereen aanbevelen. In de loop de jaren elke keer wat laten vervangen door kunststof kozijnen, en elke keer is het plaatsen ervan helemaal goed gegaan, sommige kozijnen zitten er nu al meer dan 10 jaar in, maar ze zijn nog helemaal goed. En toen we bij een kozijn een klein probleem hadden waren ze er binnen een dag om het op te lossen.

Nieuwe Kozijnen en voordeur

Eind november heb ik door Sterkozijn kunststof ramen en een prachtige voordeur laten plaatsen met Horren en Keje LaPliss (gordijnen) alles erop en eraan Bestaande rolluiken elektronisch gemaakt kunststof rand om de Boei. Alles super strak en NETJES AFGEWERKT. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de voorgesprekken met Stef het bedrag behoorlijk hoog vond maar nu alles klaar is zeur ik echt niet meer .Het is me elke euro echt wel waard. Leuk nette mannen. Andrè en Patrick BEDANKT en ook het telefonisch kontact met Rob en Ton geen problemen. Ik ben nu lekker aan het genieten en mocht ik ze ooit nog weer nodig hebben dan weet ik de weg. STEF BEDANKT.

Kwaliteitsproducten en vakmanschap

Vlak voor de kerst zijn bij ons de kozijnen op de eerste verdieping vervangen. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht en met elkaar vergeleken, hebben we heel bewust gekozen de door Ster Kozijn geleverde producten met profielen van het merk Schüco. Na een aantal gesprekken met Stef Muntel hebben we gekozen voor de houtlookverbinding, met draaiende delen in de kleur (monumenten)blauw, een aantal electrisch bediende zip-screens en een tweetal ramen met Screenline (luxaflex in het glas). Alles is keurig gemonteerd, binnen de geplande tijd. De heren hebben netjes gewerkt en zelfs de vloer werd gezogen en het oprit werk schoon opgeleverd. De afwerking binnen en buiten is netjes en vakkundig gedaan. Wij hebben specifiek gevraagd om de zip-screens niet op het kozijn, maar in de zijmuur te bevestigen. We wilden namelijk geen gaten in de kunststof kozijnen. Ondanks dat dit geen standaard procedure is, heeft Stef Muntel zijn collega’s goed geïnformeerd. Het opmeten van de screens luistert erg nauw en daarom is een collega speciaal nog een keer langsgekomen om de maat goed op te meten. Bedankt heren voor de service en de kwaliteit van het geleverde werk

5***** Kwailteit

Precies zoals wij hadden verwacht zijn onze kozijnen+voordeur prima vervangen. De 3 monteurs hebben geweldig werk geleverd! Vakkennis en klantvriendelijkheid hebben wij nog nooit beter ervaren als bij Ster Kozijn, echt top! Vanaf het begin tot het eind houden ze de lijntjes kort om alles zo vlekkeloos te laten verlopen. Zeer professioneel. Jammer dat wij geen foto’s kunnen plaatsen bij deze reactie maar de afwerking konden wij ons niet beter wensen. Wij hadden 3 verschillende offertes en hebben bewust niet gekozen voor de goedkoopste, maar wel voor de beste!! Chapeau!

Betrouwbaar adres waar men doet wat men beloofd

Door droevige omstandigheden konden wij niet alle werkzaamheden laten uitvoeren door STER kozijn zoals gepland. Hierin is Stef ons erg tegemoet gekomen en behulpzaam geweest. Echt een bedrijf waar nog met de menselijke maat wordt gemeten en dat zie je tegenwoordig niet meer vaak. We hebben er voor gekozen om eerst een groot kozijn aan de voorzijde van het huis te vervangen en de rest op een later tijdstip uit te voeren. En naast het menselijke aspect heeft men ook uitstekend werk verricht en een degelijk en kwalitatief product geleverd. Ook zijn er nette monteurs met verstand van zaken in dienst. Kortom…..als je een betrouwbaar adres zoekt voor het laten vervangen van kozijnen, deuren etc. dan kan ik STER Kozijn alleen maar aanraden. Top service!

Een echte aanrader

Gisteren en vandaag heeft de firma Ster Kozijn net als in 2012 , toen de achterkant en nu de voorkant, kunststof kozijnen en keralit planken naar grote tevredenheid geplaatst. Eigenlijk hadden wij ook niet anders verwacht want in 2012 hadden wij ook al de deskundigheid en netheid van de monteurs gezien. Toen het karwei klaar was werd alles keurig opgeruimd en het afval weer mee genomen, nu was het niet anders. Kortom een echte aanrader dus

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP

Vakmanschap is meesterschap ….. was ooit eens de slogan van de bekendste Twentse bierbrouwer. Deze slogan is zeker ook van toepassing op het personeel van STERKOZIJN uit Oldenzaal. Voor de derde keer heeft men werkzaamheden uitgevoerd aan mijn huis en wederom is er strak werk afgeleverd. Het personeel is vakkundig, vriendelijk en werkt netjes. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is geweldig. Ik kan het bedrijf zeker bij U aanbevelen!

Plaatsen kunststof kozijnen

Afgelopen week heeft Sterkozijn nieuwe kunststof kozijnen bij ons geplaatst. Vakmanschap, professionaliteit, en kwaliteit zijn wat ons betreft drie woorden waarmee we het werk van Sterkozijn kunnen omschrijven. Natuurlijk kwamen verschillende vrienden, kennissen en familieleden langs om het werk te bekijken en te beoordelen. Allen zeiden hetzelfde: ‘Dat ziet er mooi en fraai uit.’ en ‘Hier krijg je geen spijt van’. Het klopt ook. Het ziet er prachtig uit en krijgen, zoals het er nu uit ziet en het werk geleverd is, er geen spijt van.

Bedankt Sterkozijn voor het vakmanschap

Dank aan het gehele team van Sterkozijn voor de geleverde prestatie! Vanaf het moment dat ik jullie showroom ben binnen getreden, ben ik netjes te woord gestaan, is alles goed uitgelegd en zijn gemaakte afspraken nagekomen. Aan de mannen die alle kozijnen hebben geplaatst, de oude rolluiken en kozijnen hebben verwijderd, en alles netjes hebben achtergelaten: bedankt. Het is echt vakmanschap wat jullie hebben geleverd. Zeker tijdens de laatste dagen waar het lekker warm was. Jullie hebben waar gemaakt waar jullie voor staan!

Geweldige service!!!!!

We hadden een lastige klus voor STER kozijn. Bestaand glas-in-lood in een toograam. Ze hebben net zo lang gepuzzeld en aanpassingen gedaan totdat we deze bestaande glas-in-lood ramen konden overzetten in de kunststof kozijnen. Het resultaat is super geworden! We zijn ontzettend tevreden. Het bedrijf blinkt uit in service en vakmanschap. Het personeel is kundig en vriendelijk. We hebben ook onze dakkapellen laten vervangen voor kunststof. Maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we met dit bedrijf in zee gaan!

Perfect geleverd en gemonteerd

We hebben Ster kozijn gekozen vanwege de goede naam en geschiedenis. Hiervan dan ook absoluut geen seconde spijt gehad, de heren hebben tot onze volle tevredenheid prachtige kozijnen geplaatst en vervolgens alles perfect afgewerkt en supernetjes achtergelaten. Echt we zijn zeer ingenomen en content met de service en vakmanschap. Bij de volgende klus weten wij het zeker, dat wordt weer met Ster-Kozijn.

 Duurzame relatie

Ster Kozijn heeft bij ons 1e huis in 1997 kunststof kozijnen geplaatst. De gehele voorkant + voordeur en op 1e verdieping a/d achterkant, dit is met veel vakmanschap uitgevoerd. Ster kozijn hebben we leren als een bedrijf dat de gemaakte afspraken ook nakomt en geen loze beloftes doet. We hebben toen zeer bewust voor Ster Kozijn gekozen, niet om de prijs maar het gehele plaatje. Toen bij ons huidige huis de kozijnen verrot waren hebben we geen moment getwijfeld en ook hier heeft Ster Kozijn in 2006 weer vakwerk geleverd. De gehele voorkant incl. schroten en voordeur, gehele achterkant incl. achterdeur + 2 tuindeuren, dakgoten/windveren bekleed en rolluiken op de gehele bovenverdieping. Een hele klus waar we nog steeds erg tevreden over zijn. Nu in 2015 opdracht gegeven voor een grondige schoonmaakbeurt van alle kunststof onderdelen. Stef Muntel en het personeel zijn echte sterren.

 Veel service

In 2014 wilde mijn 85 jaar oude moeder eindelijk haar inmiddels 50 jaar oude deels verrotte houten kozijnen vervangen door kunststof. Wij, haar kinderen kregen de opdracht een betrouwbaar bedrijf te zoeken welke alleen in haar woning mocht komen als er iemand aanwezig was en tijdens ‘het werk’ absoluut geen rommel in huis mocht ontstaan. Na die eisen te hebben gesteld bij verschillende bedrijven zijn we na offerte vergelijk bij Sterkozijn uitgekomen. Tijdens de voorbereiding hebben we gewerkt met door ons gemaakte foto’s van de oude kozijnen en die te vertalen naar de werktekening, Tijdens de gesprekken zijn extra 1 rolluik en 2 screens besteld. Door intensief afstemming heeft ‘moeder’gekregen wat ze wilde en heeft ze een goed gevoel overgehouden aan deze renovatie. Nu een jaar verder geeft ze aan 1 x zelf gebeld te hebben en gevraagd of Sterkozijn langs wilde komen omdat zij moeite had om de rolluik te openen. Hier is snel en adequaat op gereageerd. Sinds de kozijnen geplaats zijn ervaart zij een behaaglijke warmte in huis.

Ervaring delen

Al onze kozijnen en deuren zijn vervangen door STER Kozijn. De aandacht voor ons als klant, de advisering, de keuzemogelijkheden in materialen en de presentatie van het bedrijf gaf de doorslag om voor STER Kozijn te kiezen. Ook het feit dat (hoofdzakelijk) met eigen personeel wordt gewerkt was voor ons van belang. Vanwege subsidie was levering voor 1 juli van belang. De termijn was krap maar werd gehaald! De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van diverse kozijnen, in allerlei groottes en samenstelling en plaatsen van twee screens. Het hoofdproject is in 8 dagen uitgevoerd gevolgd door enkele afwerkwerkzaamheden. Bij het verwijderen van één raam had bescherming voor de serre er onder niet misstaan. Evenzo bij een zeer moeilijk te verwijderen hoog raam aan de zijkant van ons huis. Het werk verliep echter zeer snel waardoor wij dit zelf niet op tijd hebben onderkend. Van schade is geen sprake en we houden het op een aandachtsmoment in de organisatie van het werk. Wij zijn erg tevreden over de uitstekende service van dit bedrijf! De levering van de kozijnen en de plaatsing verliep volgens een strakke planning. De medewerkers hadden aandacht voor onze wensen en waren erg prettig in omgang. Een licht beschadigde ruit en een verkeerd geleverde brievenbus incl. paneel werden zonder probleem vervangen. De later bestelde plissés hebben even op zich laten wachten maar de service/controle beurt na een paar maanden was weer zo’n positieve ervaring. Evenals de extra aandacht voor een af te stellen deur. Al met al houden wij een tevreden gevoel over voor onze keus om met STER Kozijn in zee te gaan. Stef en Rob in het offerte- en besteltraject en Marnix en zijn team voor de installatie, bedankt voor de prettige ervaring! Ze leveren wat ze beloven

Tevredenheid met Sterkozijn kunststofkozijnen

Enschede, 23 febr. 2017 De kunststofkozijnen, die ‘Sterkozijn’15 jaren geleden heeft aangebracht, functioneren nog altijd bijzonder goed en zien er nog altijd prachtig uit. Heel bijzonder is de service van de firma: na 15 jaren nam de firma zelf contact op om nog naar eventuele moeilijkheden te informeren

Vakwerk plaatsen kunststof deur en kozijn

‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen’, lijkt logisch maar is het al lang niet meer. Bij SterKozijn hebben wij mogen ervaren dat deze slogan perfect past bij Stef en zijn team. Van opmaken offerte tot aan plaatsing van de deur met kozijnen, dit team heeft vakkundig en uitstekend werk geleverd. Het resultaat is schitterend. Meedenken met de wensen van de klant, geen verkooppraatjes. Top! Een echte aanrader