Coronavirus

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid

Blijf welkom bij Ster Kozijn

Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Want we stellen de gezondheid  van onze klanten en onze medewerkers uiteraard voorop.

Showroom tijdelijk gesloten

De showroom is helaas tijdelijk gesloten. Wij staan evengoed op een veilige en gezonde manier voor u klaar. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor vragen en persoonlijke advies.

Een consult aan huis is nog wel mogelijk is, waarbij alle maatregelen voor een veilig bezoek worden gehandhaafd. Tijdens dit bezoek kan de adviseur product voorbeelden meenemen waarbij u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. 

Kijk voor onze actuele openingstijden en contactgegevens op de contactpagina.

Wij werken voor u door! Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

Montages, maar ook inmetingen en opnames, kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Onze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid, dragen mondkapjes en ontsmetten hun handen.
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met lichte klachten blijft zoals voorgeschreven door het RIVM thuis.

Wat vragen we van u?

  • Heeft u een afspraak staan aan huis en heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten en koorts? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Telefonisch advies of liever na de lockdown?

Wij ontvangen u na de lockdown graag in onze showroom. Wij vragen u om deze afspraak dan alvast in te plannen bij ons.  Heeft u al een afspraak gemaakt in onze showroom of bij u thuis, maar stelt u dat liever uit? Dat begrijpen wij. U kunt uw afspraak eenvoudig wijzigen door ons te bellen.

Zullen we gelijk een afspraak maken?